Fobie?
Claustrofobie, vliegangst, hoogtevrees, spinnen, injectienaalden, examenvrees, faalangst, tandarts, spreken in het openbaar?
Al van alles geprobeerd om hier vanaf te komen? EFT kan je hier vanaf helpen zonder dat je je angsten hoeft te confronteren of opnieuw te beleven.
Ook bij een burn-out, die meestal veel onzekerheid veroorzaakt, worden goede resultaten behaald.

Gewichtsproblemen?
Heel vaak heeft dat een emotionele oorzaak, los dan eerst met EFT de achterliggende emoties op, en het wordt veel makkelijker je doel bereiken.

Stoppen met roken?
Met behulp van EFT zijn wereldwijd al ruim 250.000 mensen binnen 30 dagen gestopt met roken, zonder afkickverschijnselen.
Het roken wordt ook niet vervangen door een andere verslaving, als bijvoorbeeld snoepen.

Trauma’s?

Verlies van een dierbare, gevolgen van een ongeluk, gepest op school, kindermishandeling?
Kort of lang geleden, het maakt niet uit, EFT biedt je een methode zonder naalden, pillen of hypnose, geen lange praatsessies maar een pijnloze, echte, complete en blijvende oplossing.
Blijf niet langer rondlopen met angsten of een trauma, maar zet de eerste stap naar complete emotionele vrijheid, maak een afspraak en er zal een enorme last van je af vallen.

EFT (Emotional Freedom Techniques)

EFT is een nog jonge techniek met verbazingwekkende resultaten, het bestaat pas sinds 1996 en is ontwikkeld door Gary Graig op basis van de ontdekkingen van Dr. Roger Callahan (kilinisch psycholoog) in Californië. Hij behandelde een cliënt al geruime tijd op de normale manier met psychotherapie, maar boekte geen enkele vooruitgang. Tot hij iets anders probeerde, onder andere door met de vingertoppen te kloppen op de eindpunten van een aantal meridianen, die bekend zijn uit de Chinese geneeskunde, en tot zijn verbazing was er meteen resultaat. Dit vormde de basis voor EFT.
De methode is steeds verder ontwikkeld, en nog steeds in ontwikkeling, en helpt emotionele problemen op te lossen, waar normaal weing resultaat wordt behaald.

Workshops
Wil je EFT altijd paraat hebben in moeilijke omstandigheden, volg dan een workshop, waar je leert er voor je zelf mee te werken.
Zie pagina: agenda - workshops