Quantum Touch ®

Qauntum Touch is krachtige energetische healingmethode, waarbij met slechts zeer lichte aanraking van het lichaam het zelfhelend vermogen enorm wordt versterkt, en lichamelijke klachten vaak heel snel worden opgelost.
In de Verendigde Staten, Canada en Europa zijn er heel veel chiropractors en fysiotherapeuten die deze techniek toepassen als een geavanceerde aanvulling op hun eigen therapie, reikimasters noemen het vaak turbo-reiki.
Het is een uitstekende methode bij correctie van bijvoorbeeld scheefstaande heupen, schouders of bij een scoliose (slinger in de wervelkolom). Afhankelijk van de ernst van de klacht is een behandeling van enkele minuten tot een paar sessies van een uur meestal voldoende om de problemen te corrigeren.
Het effect is zo onmiddellijk, en zo bijzonder, dat je daadwerkelijk ziet dat botten in het lichaam zich spontaan herschikken door slechts een lichte aanraking. Omdat het lichaam zelf de juiste plaats weet van deze botten, hoeven we ons geen zorgen te maken of dit wel goed gaat.
Naast herschikking qua structuur worden pijn en ontstekingen snel verminderd, terwijl organen, systemen en klieren in evenwicht worden gebracht.
Ook bij sportblessures van bv. een knie, enkel of arm, is dit een snelle methode om genezing te bespoedigen en de pijn te verminderen.
Dr. Deepak Chopra schreef: Om het zelfhelend vermogen te stimuleren moet je voorbij alle grofstoffelijke niveaus van het lichaam gaan - cellen, weefsels, organen en systemen - om bij de verbinding te komen tussen geest en materie, het punt waarop bewustzijn een effect begint te hebben.
Ik ben van mening dat het punt waar materie en bewustzijn elkaar kruisen, bestaat op kwantum- (subatomair) niveau, dit is het gebied waar quantum touch middels onze intentie en liefde zijn helende werk doet.