AGENDA

Reiki-1 cursusdag
Op dit moment nog geen nieuwe datum gepland.

EFT workshop
Op dit moment nog geen nieuwe datum gepland.

WORKSHOPS/CURSUSSEN

Workshop EFT
Last van heftige emoties? Angsten, verdriet, woede, trauma’s, wil je stoppen met roken of een andere verslaving?
Leer in één avond de principes van EFT (Emotional Freedom Techniques) om er zelf mee te kunnen werken om jouw emotionele problemen op te lossen.
Deze workshop is niet alleen gericht op de praktische toepassing van EFT, maar we kijken ook naar de oorzaken van angsten, slechte gewoontes, en hoe deze gericht aan te pakken.
Heel veel mensen hebben vaak grootse plannen, maar komen nergens toe, omdat de angst voor bijvoorbeeld afwijzing of mislukking erg verlammend werkt en ze steeds tegenhoudt om werkelijk iets te ondernemen. Uitstel is dan een veilige keuze, ook hier gaan we dieper op in, wat is de oplossing hiervoor.
Een avond waarin je leert anders naar jezelf te kijken, positiever en met veel meer zelfvertrouwen.
De kosten voor deze workshop bedragen € 48,- incl. koffie, thee en een samenvatting van de workshop om thuis mee verder te werken.
Al met al een boeiende avond, die een omslag kan beteken voor jouw toekomst, eindelijk weer in balans en ontspannen in een turbulente wereld.
Zie de agenda voor de data, we beginnen om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur, ontvangst met koffie of thee.
Graag vooraf aanmelden i.v.m. beschikbare ruimte.

Cursus Reiki 1, 2 en 3 (master)
Een cursus waarin de Reiki principes geleerd worden volgens de Usui-methode. Hiermee kun je jezelf en anderen behandelen en zo de helende kracht van Reiki ervaren.
Op de Reiki-pagina kun je hier meer over lezen, twijfel je of dit wat voor jou is, dan kun je altijd een afspraak maken voor een behandeling, om eerst zelf eens te ervaren wat Reiki voor jou kan doen. Hierdoor besef je wat je voor anderen, je kinderen, je partner, kan betekenen en hoe je ze kunt helpen om bijvoorbeeld beter met de dagelijkse stress van werk en school om te gaan. Ook kun je vaak verlichting bieden bij veel fysiek problemen.

De cursus wordt op een vrijdag gegeven van 10.00 uur tot 16.00 uur, zie agenda, en door de kleine groepen is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Behalve uitleg over Reiki en de inwijding, gaan we ook praktisch aan de slag, met groepsbehandelingen waarin iedereen kan ervaren hoe de energie uit jouw handen stroomt.
De kosten voor deze cursus
Reiki-1 bedragen € 115,- inclusief lunch, inwijding, en het Reiki 1 certificaat.

Bij voldoende belangstelling worden ook
Reiki 2 en Reiki 3 (master) cursussen gegeven.
De kosten voor Reiki 2 en 3 bedragen respectievelijk € 165,- en € 215,-
Bij inschrijving voor alle drie de cursusdagen krijg je € 45,- korting. (€ 450,- i.p.v € 495,-)

Als je interesse hebt in één van deze deze workshops, kun je dat alvast laten weten via de contactpagina, je krijgt dan verdere gegevens over de locatie, het programma, etc.
Aangezien het aantal plaatsen beperkt is kun je je het beste zo snel mogelijk aanmelden om zeker te zijn van deelname.
Staat er geen passende datum voor je bij, laat dan toch weten dat je interesse hebt, er worden regelmatig nieuwe dagen georganiseerd.
Ken meer mensen van je werk, vriendenkring of vereniging, die ook graag een workshop willen doen of bijvoorbeeld een informatieve lezing over „ontspannen in een turbulente wereld”, middels EFT en andere technieken, neem dan contact op zodat we samen een passende datum/plaats kunnen vinden.
(Alle data onder voorbehoud voldoende deelname)

Individuele Reiki cursus

Ook bestaat er de mogelijkheid voor wie dat liever wil, om een individuele Reiki les en inwijding te ontvangen, zowel voor Reiki 1, 2 en 3 (master)
Dit kan in overleg op een voor jou gunstige dag/tijd plaatsvinden, bel of mail voor meer informatie.