Wat is Reiki ?

Reiki uit het Japans vertaald, betekent universele energie, levenskracht. Het is een methode die door handoplegging, geblokkeerde energiestromen weer op gang kan brengen. Deze, reeds in de tijd van Boeddha in India bekende geneeswijze, is door de Japanner Dr. Mikao Usui na een jarenlange zoektocht rond 1900 herontdekt, en door hem zijn de eerste Reiki masters ingewijd. Zelf ontving ik mijn master inwijding (Reiki III ) volgens de Usui methode in 2007.
Door een Reikibehandeling komt men tot diepe ontspanning en nemen pijnklachten af, zelfvertrouwen en bewustwording kunnen toenemen. Inmiddels hebben al vele cliënten de helende kracht en de uitwerking daar van mogen ervaren.
Vaak hoor ik na een behandeling, dat mensen zich in jaren niet zo ontspannen hebben gevoeld. Een diepe innerlijke rust en gevoel volledig in balans te zijn, geven je de energie om het dagelijkse leven weer optimaal aan te kunnen.
De behandeling duurt ongeveer een uur, waarbij je volledig gekleed en meestal warm toegedekt op de behandeltafel ligt, en volledig tot rust komt, zowel in hoofd als hart.

Als je dit zelf wilt ervaren, kun je mij bellen of mailen voor een afspraak.

Workshops
Wil je zelf Reiki leren, kijk dan even op de pagina: agenda - workshops