Ervaringen

Vrouwelijke deelnemer Reiki cursus


Afgelopen jaar heb ik de drie cursussen voor Reiki gedaan. Samen met 2 andere cursisten werden we ontvangen bij Miste39 een mooie rustige locatie in de buurt van Winterswijk. Het was een onbeschrijfelijke ervaring. Eerst kregen we uitleg over Reiki en daarna mochten we de inwijding ontvangen. Ik kan het niet anders omschrijven dan een wonder. Ineens werden mijn handen warm en kon ik energie doorgeven aan mensen, dieren, eigenlijk aan alles. Mijn hele leven veranderde hierdoor, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en voel me innerlijk rijker. Inmiddels ben ik zelf Reikimaster en wijd ik mensen in, wat ik heel dankbaar vind om te doen. Mijn medecursisten hebben telkens weer samen met mij de volgende cursus gedaan, waardoor we ook heel mooi onderling ervaringen konden uitwisselen. Reiki 1 heeft vooral een heleboel fysieke blokkades weggenomen, Reiki 2 heeft mij aan het denken gezet, ik sta nu heel anders in het leven, kijk anders tegen het dagelijkse leven aan, ben veel dankbaarder voor alles wat er is en mag zijn. Reiki 3 heeft van mij een Master gemaakt. Ik heb inmiddels mijn eigen kinderen , familieleden en een vriend ingewijd, zodat ook zij energie kunnen doorgeven aan zichzelf en aan iedereen die het ontvangen wil. Ook ben ik lid geworden van een organisatie die elke zondagavond Reiki energie stuurt naar de aarde. Om je met deze groep mensen te verbinden is een heel aparte ervaring. Kortom Reiki heeft mijn leven verrijkt op een hele bijzondere manier.
Annemarie D.

Vrouwelijke deelnemer EFT workshop


Hallo Hans,
Ik ben elke dag minimaal 1 x met EFT bezig, maar meestal is het wel 3 of 4 keer. Zeker merk ik verandering, en dan met name de rust die er in mijn hoofd is gekomen. Er is ruimte gekomen, dingen die me ergeren, waar ik last van had, klop ik weg en het is weg!!! 
Dit is het beste wat me overkomen is.
Ik ben blij dat ik altijd bij je terecht kan met vragen of als ik ergens tegen aan loop waar ik niet uit kom, en ga je dan ook zeker raadplegen, dank je wel
Vriendelijke groet
Edith M.

scholier 17 jaar, sportblessure

Ik kreeg een vervelende knieblessure door te gaan wakeboarden zonder training of warming up en kon daarna een paar dagen alleen nog maar met heel veel pijn lopen en fietsen, er kwam geen enkele verbetering in. Een week later zou ik met school naar Florence gaan, waar ik juist heel veel moest lopen, vooral traplopen. Ik ben in die week twee keer voor een behandeling bij Hans geweest, die mij met Quantum Touch en massage weer geheel pijnvrij en mobiel kreeg.
Ik heb geweldige dagen gehad in Florence en zelfs een toren met 550 treden zonder problemen beklommen!
Hans, bedankt, ik weet dat ik nu niet moet gaan sporten zonder warming
up :-) ,maar als het weer mis gaat dan bel ik je meteen.
Bas H.

moeder met zoon van 11, dyslexie

Onze zoon Bram heeft de hele basisischool al problemen gehad met lezen, las nooit eens een boek, en kreeg aan het eind van groep zeven te horen dat hij dyslexie heeft. Door eerdere goede ervaringen met Hans heb ik meteen een afspraak gemaakt voor Bram. Hans had zo zijn twijfel over de dyslexie en dacht dat er misschien wel een emotioneel probleem achter zat, aan het einde van die ene behandeling met EFT bleek dat de leessnelheid al meer dan verdubbeld was. In de vakantie heeft Bram vijf boeken gelezen, 'het gaat steeds makkelijker; mam, ik vind ze spannend, ik wil er nog meer!' Hij vindt het zelf een wonder en het geeft hem een geweldige start voor groep acht.
Erna K.

Studente 20 jaar, faalangst, examenvrees

Ik had vreselijk last van faalangst, vooral vlak voor mijn examen werd het steeds erger. Ik was bang dat ik op die manier nooit aan mijn vervolgstudie kon beginnen en ben toen naar Hans gegaan. Eén behandeling was al voldoende, ik ben zonder paniek, vol zelfvertrouwen het examen ingegaan en geslaagd!!
Saskia vd G

Man 53 jaar, diverse angstklachten, vermoeidheid

Door een, moeilijke thuissituatie in mijn kinderjaren, en een hersenstaminfarct toen ik 48 was, had ik heel veel angstklachten, emotionele problemen, last van extreme reisziekte, oververmoeidheid en gewichtsproblemen.
Op school kon ik vroeger nooit goed meekomen en pas jaren later kreeg ik te horen dat ik dyslexie heb.
Mijn diëtiste adviseerde me naar Hans te gaan, en na slechts 2 EFT behandelingen zijn praktisch al mijn klachten verdwenen, geen angsten meer, geen last meer van jeugdtrauma’s, de reisziekte is over en zelfs met mijn dyslexie gaat het veel beter, volgens Hans omdat de oorzaak waarschijnlijk emotioneel was. Ik voel me nu veel fitter en heb meer energie, Hans, ook namens mijn vrouw heel erg bedankt!
Joop S.

Vrouw 28 jaar, verschillende angsten en trauma’s

Mijn vader overleed toen ik 16 was, daarna werd ik erg bang voor de dood. Ook mijn familierelaties waren ingewikkeld en moeizaam terwijl het op mijn werk niet erg lekker ging. Een vriend adviseerde me naar Hans te gaan. Ik ben nu drie keer bij hem geweest, mijn angsten zijn voorbij, mijn relatie met de familie is veel beter en ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zit lekker in mijn vel en heb veel meer rust in mijn hoofd.
Loes N.

Moeder met dochter van 8 jaar, angsten, weinig zelfvertrouwen

Onze dochter was al een paar jaar erg bang in het donker, sliep vaak bij ons op de kamer, er moest altijd een lampje aan. Ook vond ze zichzelf lelijk, haar eigen schoolwerk nooit goed genoeg en was ze soms erg nukkig naar andere kinderen. Na twee EFT behandelingen is ze veel vrolijker, niet meer angstig, slaapt weer goed en gaat vol zelfvertrouwen met veel plezier naar school.
Lidy t P.

Moeder met dochter van 4 jaar, angst voor storm

Na de storm van 12 juli 2010 waaarbij een grote boom op ons huis is gevallen, was onze dochter van 4 erg bang voor harde wind, regen en donkere wolken. Ze sliep onrustig en als het weer maar een beetje slechter werd, was ze meteen bang.
Na twee korte EFT behandelingen van een half uur gaat het nu veel beter met haar, ze slaapt weer rustig en trekt zich niet veel meer aan van het weer.
Trudy L.